Cine este RELOC

“Reloc SA și Electroputere VFU Craiova sunt un stindard al tradiției feroviare românești, sunt un simbol al economiei românești, reprezintă interesele naționale peste graniță, culegând recunoștința și aprecierea clienților internaționali prin calitatea și capabilitățile produselor ce ies pe porțile celor două fabrici ” – Grațian CĂLIN – Președintele Consiliului de Administrație.

ELECTROPUTERE VFU & RELOC SA  este cea mai mare unitate de fabricare și reparații de locomotive din România și din întreaga Europă Centrală și de Sud-Est.

Numele locomotivelor ELECTROPUTERE fabricate la Craiova este cunoscut în întreaga lume de mai bine de 50 de ani, fiind un sinonim pentru fiabilitate și calitate. RELOC găzduiește un centru de proiectare și cercetare în domeniul  tracțiunii feroviare, care va continua la Craiova tradiția recunoscută pe plan intern și internațional a locomotivelor ELECTROPUTERE.

RELOC este specializat în proiectarea, construcția, repararea și modernizarea vehiculelor feroviare și a materialului rulant, precum și în producția de piese de schimb pentru industria feroviară.

 

RELOC  execută  toată  gama  de  reparații  și  lucrări  de  întreținere  pentru locomotive::

  • electrice;
  • Diesel – electrice;
  • Diesel – hidraulice;
  • macarale EDK;
  • rame electrice sau automotoare.

 

Beneficiarii serviciilor noastre sunt cele mai mari companii feroviare private sau de stat din România, Polonia, Serbia, Macedonia, Slovacia, Ungaria sau Bulgaria, precum și numeroase alte companii private din țară sau de peste hotare.

Am executat cu succes peste 8.500 reparații  planificate,  peste 800 reparații accidentale  și  nenumărate reparații  de  agregate  (motoare  de  tracțiune,  osii, generatoare, transformatoare, etc.) și recondiționări de subansamble pentru locomotive.

 

Electroputere VFU inseamna peste 6000 de locomotive, metrouri, tramvaie proiectate, construite, reconstruite, reparate sau modernizate si peste 20 de modele de proiectare pentru crearea unor locomotive, tramvaie sau metrouri inovative.

 

Prin implicarea unui număr mare de specialiști, în urma unor programe însemnate de investiții și având cooperări cu firme de prestigiu din Elvetia, Suedia, Franța, Germania și Italia, într-un timp scurt, marca Electroputere VFU a devenit cunoscută în peste 10 de țări de pe 2 continente.

 

RELOC S.A. – Electroputere VFU reprezintă mai mult decât un brand mondial, reprezintă locuri de muncă înalt calificate, producție, design, construcție și reconstrucție, cercetare, crearea și dezvoltarea unor concepte feroviare inovative care să țină pasul cu evoluțiile tehnologice și care să răspundă nevoilor beneficiarilor noștri.

 

Sub egida Grupului Grampet, RELOC S.A. –Electroputere VFU are ambiția de a reda prestigiul acestui nume casă al industriei feroviare românești, dezvoltând pe baza exprienței și tradiției companiei, ale cărei locomotive sunt recunoscute și apreciate pentru capabilități, rezistență și calitate.

SHARE THIS: