Blog

RELOC se consolidează în sectorul feroviar prin preluarea fabricii de cuzineți de la Reșița

  |   Comunicate, News

Reloc SA și-a consolidat poziția în sectorul feroviar după ce, la finalul anului 2016, a preluat activitatea de producție a fabricii de cuzineți CUZINETROM Reșița, o societate de renume în domeniu. În urma negocierilor care au durat aproximativ un an, entitatea va continua să funcționeze sub numele – Reloc SA.

 

Reloc a început deja o campanie de angajări pe plan local, reușind ca, în mai puțin de 3 luni de la preluarea activității fabricii de cuzineți,  să ajungă la peste 30 de angajați, de la 0, câți erau la momentul preluării. Strategia pentru dezvoltarea societății prevede creșterea numărului de angajați pentru anul 2017 cu cel puțin 50%.

 

La punctul de lucru de la Reșița se va consolida tradiția de fabricare a cuzineților și semi-cuzineților în multiple forme constructive, aceștia fiind destinați fabricației de motoare DIESEL, motoare SULZER (12LDA 28, 6 LDA 28), motoare MAYBACH și motoare de tip ALCO. Totodată, strategia presupune și dezvoltarea, într-un timp foarte scurt a producției de perii de cărbune, elemente de metal-cauciuc, precum și alte activități.

primul semicuzinet turnat de SC Reloc - pl.Resita

 

SHARE THIS: