Blog

Reloc lansează un nou produs feroviar inovator: Locotractorul BATRACK, alternativă la locomotivele tradiționale

  |   Comunicate, News
  Beneficiind de experiența sa de peste cincizeci de ani în fabricarea și reparația de material rulant, Reloc a dezvoltat un nou vehicul de manevra electric care inovează sectorul de material rulant de trancțiune: Locotractorul BATRACK, probabil cel mai versatil vehicul de manevră din lum.eFiind conceput ca o alternativă la locomotivele traditionale, locotractorul se adaptează perfect la nevoile utilizatorilor cu acces la liniile de cale ferată putând fi utilizat pentru acțiunile cele mai complicate în depouri, mine, porturi, aeroporturi, combinate siderurgice, metrou, triaje, inclusiv pentru tractarea tramvaielor. Toate acestea recomandă locotractorul dezvoltat la Craiova drept cel mai versatil dispozitiv de manevră din lume. 

Produsul dezvoltat la Reloc Craiova are numeroase avantaje: nu necesită operator de înaltă calificare, este ușor de transportat și necesită un timp redus pentru efectuarea reviziilor. În plus, locotractorul este prietenos cu mediul înconjurător, fiind complet nepoluant cu zero emisii CO2  noxe , zgomot redus și zero consum de combustbil.

 

Echipat cu un sistem de control de la distanță de înaltă performanță, are un interval de cel puțin 10 ore de funcționare cu baterii complet încărcate, blocul de baterii putand fi schimbat foarte rapid.

Locotractorul este  prevazut cu un sistem dual de rulare, metal – metal si cauciuc – metal, care permite o  largă utilizare a lui atât pe calea ferată, cât și pe calea rutieră, având astfel și un coeficient de aderență ridicat față de aderența convențională fier – fier.

art 1 reloc loco expozitie (1)

SHARE THIS: