RELOC | Misiune
7877
page,page-id-7877,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

Misiune

desprenoi-misiune

Misiunea noastra este sa ,,pastram locomotivele pe sine” si astfel sa facilitam desfasurarea transporturtilor feroviare in cele mai optime conditii, respectand totodata cele mai exigente standarde in acest domeniu de profil. Avem un personal inalt calificat, profesionist, determinat, dar si cel mai important, o pasiune adevarata pentru locomotive. Aceasta pasiune ne mentine focusati spre atingerea obiectivelor prin utilizarea celor mai inovative si noi tehnologii in domeniu spre a satisface cele mai complexe si personalizate cerinte.
Ne dorim o dezvoltare durabila, sustenabila, verde care sa respecte toate normele europene, conditiile de siguranta, de mediu astfel incat sa inregistram o evolutie constanta si sanatoasa. Avand la baza experienta in domeniul feroviar din aceasta parte a tarii, ne focusam pe extrapolarea acesteia in afara granitelor Romaniei.

Viziunea noastra este aceea de a deveni un producator, reparator si modernizator international de material rulant, capabil sa implementeze o strategie de dezvoltare consolidata si extinsa pe plan extern.

Suntem in continua miscare si incercam sa asiguram aceasta miscare continua prin exercitarea experientei noastre in aceasta industrie, fiind astfel capabili sa dezvoltam produse competitive, inalt calitative care vor putea fi adaptate cerintelor specifice, astfel fiind adresate tuturor pietelor cu profil feroviar la nivel europea si chiar international. Relatiile ireprosabile cu clientii si partenerii nostri nationali si internationali sunt o marturie clara a experientei si calitatii produselor realizate, a dorintei noastre de progres si dezvoltare, dar si a flexibilitatii si competitivitatii care ne conduce spre transpunerea viziunii in termeni practici.
Privim cu mandrie produsele care parasesc fabrica noastra si suntem constienti ca fiecare transport in care acestea sunt implicate contribuie la consolidarea imaginii companiei si la constientizarea importantei noastre in acesta piata la nivel national si international. Suntem aici pentru ca ne dorim acest lucru si pentru ca avem o pasiune adevarata pentru locomotive.